Web Interstitial Ad Example

9 People Who Couldn’t Figure Out The Use Of Things Until The Internet Helped Them Work It Out

If you have a question, the internet will always have an answer, and that’s a fact. There are so many people on the internet that no matter how strange or out of the ordinary your question may be, there will always be someone who could answer it. That’s the beauty of it.

The internet users in the posts below managed to stumble upon the weirdest objects and spots that most of us have never seen before.

Since the internet has all the answers, these people decided to submit their picture to the /r/whatisthisthing subReddit where people usually ask these kinds of questions.

1. “IKEA Coffee Mug, What Is The Thing At The Bottom?”

Answer: So water doesn’t stay on the bottom if you put the mug in the dishwasher and stops wet mugs suctioning themselves to coasters.

Pretty clever design actually.

2. “What Is This Thing In My Classroom? Makes Subtle Fan-Like Sounds And Changes Colour On Top”

Answer: AV1 is a personal avatar for children suffering from long-term illness, helping them to continue their education and maintain the normality of daily life despite no longer being able to access mainstream education. Through an app, the user can remotely log into the class from their home or hospital. Looking through the robots eyes, the child can watch the lesson, through the robot’s ears they can hear greetings from their friends and they can speak through the robot to interact with the rest of the class.

3. “What Are These For In An Outdoor Area Of A Hospital?”

Answer: These are emergency showers. An affected person (chemical spills, laboratory mishaps, etc) will pull the level on the top and tepid water (OSHA defined between 60F and 100F) will douse the affected from the shower head (above) and boot sprayer (below). The duration of these showers is required to be 15 full minutes at approximately 20 PSI.

Source: I design these systems.

4. ‘Grainy-Like Things? They Appear Inside And On My Closet, And Reappear Whenever I Clean Them. What Are These?’

Answer: Termite poop.

5. “Thin Slabs Of Ivory With Days Of The Week On The Top Found In My Closet. What Is This Thing?”

Answer: Fabulous antique early Victorian chatelaine aide memoir from mid 1800s. Made of sheets of bone, it would have hung on a lady’s chatalaine chain or been kept securely in her pocket and she would have used it to make note and appointments for the week to come. It has 6 pages for the days Monday to Saturday, of course a lady would never have made appointments on a Sunday

6. “Water Flows From A Culvert Beneath A Trail Into This Circular Pool, Then Continues On Into The Woods. What’s The Pool’s Purpose?”

Answer: Settling pond for erosion control and improving the downstream water for happier fish

7. “Weird Squirming Living Lovecraftian Nightmare On Our Lawn Chair This Morning. What Is This Thing?”

Answer: Hag moth caterpillar with fuzzy “false arms” on its back to make it look like a dead leaf. (We’re looking at the belly)

8. “My Mom And Dad Were Doing Some Landscaping In The Backyard And Found This Weird Slate With Writing Etched Into It. The Months Are Spelled Out And The Year States 1827 But That’s All The Information Here. I Can Send More Pics In Pm. Also, This Was Located In Southern Missouri”

Answer: a practice gravestone scrap. Someone who carved gravestones would practice engraving lettering and drawings on this broken piece of stone.

9. “Washed Up On A Beach In Florida. What Is This Thing?”

Answer: “It is a wave-powered desalinator that is owned by Oneka Technologies, a firm in Quebec. It takes seawater and turns it into fresh water. It is powered by the motion of the waves.”